Menu

Правила за "бисквитки"

Megger Limited ("Ние") се ангажираме да защитаваме и зачитаме поверителността личните ви данни.

Тези правила определят основанието, върху което всички лични данни, които събираме от вас или ни предоставяте, ще бъдат обработени от нас. Моля, прочетете внимателно следното, за да разберете нашите виждания и практики относно вашите лични данни и как се отнасяме с тях.

Megger Limited се ангажира да предпази личната ви информация. Когато предоставяте такава информация, ние сме законово задължени да използваме вашата информация в съответствие със всички закони, отнасящи се до защитата на личната информация, включително Закона за защита на личните данни от 1998 г.

Информацията, която можем да съберем от вас

Можем да събираме и обработваме следните данни за Вас:

Информация, която предоставяте, попълвайки формуляри на нашия сайт (нашия сайт). Това включва информация, предоставена по време на регистрацията, за да използвате нашия сайт, където се изисква регистрация, да се абонирате за нашата услуга или да поискате допълнителни услуги. Може да ви поискаме и информация, ако докладвате за проблем с нашия сайт.

Ако се свържете с нас, можем да запазим запис на тази кореспонденция.

Може също така да ви помолим да завършите проучванията/запитванията, които използваме за научни цели, въпреки че не е нужно да отговаряте на тях.

Подробности за транзакциите, които извършвате чрез нашия сайт и за изпълнението на Вашите поръчки.

Подробности за вашите посещения на сайта ни, включително, но не само, данни за трафика, данни за местоположението, уеб дневници и други комуникационни данни, независимо дали това се изисква за нашите собствени платежни цели или по друг начин, и ресурсите, до които имате достъп.

IP адреси

Възможно е да събираме информация за вашия компютър, включително и вашият IP адрес, операционна система и тип браузър, за администриране на системата и за подаване на обобщена информация. Това са статистически данни за действията и шаблоните на браузърите на нашите потребители и не идентифицират никого.

Информация за използването на "бисквитки"

Нашият уеб сайт използва "бисквитки", за да ви отличи от другите потребители на нашия уеб сайт. Това ни помага да ви предоставим по-добро изпълнение, когато разглеждате нашия уебсайт и ни позволява да подобряваме нашия сайт.

Какво представлява "бисквитка"?

"Бисквитките" са текстови файлове, съдържащи малко количество информация, които се изтеглят на вашето устройство, когато посещавате уеб сайт. След това "бисквитките" се изпращат на уебсайта за произход при всяко следващо посещение или на друг уебсайт, който разпознава тази "бисквитка".

"Бисквитките" са полезни, защото позволяват на уебсайта да разпознава устройството на потребителя.

Бисквитките правят много различни задания, като например да ви позволи ефективно да навигирате между страниците, да запомните предпочитанията си и по принцип да подобрите практическата работа на потребителите. Те също така могат да помогнат да се гарантира, че рекламите, които виждате онлайн, са по-подходящи за вас и вашите интереси. Използваните на този уебсайт "бисквитки" са категоризирани въз основа на категориите, които се съдържат в наръчника за Cookie на ICC UK. Списък на всички "бисквитки", използвани в този уебсайт по категории, е изложен по-долу, с бележка за това дали ги използваме; и след това някои подробности за действителните "бисквитки" на сайта, тяхната цел и какво да правите, ако не сте съгласни с използването на определени "бисквитки". Моля, имайте предвид обаче, че тъй като ние използваме само "бисквитки", които ще бъдат от полза, всяко несъгласие може да ограничи използването на този сайт.​

Категория 1: Строго необходими бисквитки:

Тези "бисквитки" позволяват услуги, които сте поискали да бъдат изпълнени.

Тези "бисквитки" са от съществено значение, за да ви позволят да се движите в уеб сайта и да използвате неговите функции, като например достъп до защитени зони на уебсайта. Без тези услуги за бисквитки, които сте поискали, като кошници за пазаруване или електронно фактуриране, не могат да бъдат предоставени.

ИЗПОЛЗВАМЕ ТАЗИ КАТЕГОРИЯ „ БИСКВИТКИ“ НА НАШИЯ САЙТ​

Категория 2: Бисквитки за ефективност:

Тези "бисквитки" събират анонимна информация от посетените страници.

Тези "бисквитки" събират информация за това, как посетителите използват уебсайта, например кои посетители посещават най-често и дали получават съобщения за грешки от уеб страниците. Тези "бисквитки" не събират информация, която идентифицира посетител. Цялата информация, която тези бисквитки събират, се агрегира и следователно е анонимна. Използва се само за подобряване на начина на функциониране на уебсайта.

Използвайки нашия уеб сайт, вие се съгласявате, че можем да поставим тези типове "бисквитки" на вашето устройство.

ИЗПОЛЗВАМЕ ТАЗИ КАТЕГОРИЯ „ БИСКВИТКИ“ НА НАШИЯ САЙТ

Категория 3: Функционални бисквитки:

Тези "бисквитки" запомнят избора, който правите, за да подобрите практическата ви работа.

Тези "бисквитки" позволяват на уебсайта да запомни направеният от вас избор (например потребителско име, език или региона, в който се намирате) и да предоставя подобрени и по-персонализирани функции. Например уебсайт може да ви предостави местни доклади за времето или новини за трафика, като запазите в "бисквитка" региона, в който се намирате в момента. Тези "бисквитки" могат да се използват и за запомняне на промените, направени в размера на текста, шрифтовете и други части от уеб страниците, които можете да персонализирате. Те също така могат да се използват за предоставяне на услуги, които сте поискали, като гледане на видеоклип или коментиране на блог. Информацията, която тези бисквитки събират, може да бъде анонимна и те не могат да проследяват активността ви на сърфиране в други уебсайтове.

Използвайки нашия уеб сайт, вие се съгласявате, че можем да поставим тези типове "бисквитки" на вашето устройство.

ИЗПОЛЗВАМЕ ТАЗИ КАТЕГОРИЯ „ БИСКВИТКИ“ НА НАШИЯ САЙТ

Това са бисквитките, използвани на нашия сайт

Име на "бисквитката"

Категория

Цел

Повече информация

Сесия "бисквитка" за лични данни

1

Стандартна ASP.NET "бисквитка" съдържаща потребителска сесия с лични данни на потребителя.

Изтича в края на текущата сесия за сърфиране

 

Показва Geo Site селектор

3

Запитване дали да се показва съобщение, което да пита потребителите, ако искат да посетят един от другите ни сайтове на различен език.

Изтича след месец

Google Analytics

2

Използва се от Google Анализатор за проследяване на данните на посетителите в уебсайта.

Dev guides - cookie usage

Kentico cookies

See URL 

Бисквитки, съхранени за правилното функциониране на нашата система за управление на съдържанието.

Cookie-Usage

"Бисквитки" за ремаркетинг

2

Използва се за показване на подходящи реклами в интернет за посетителите.

Бисквитките изтичат след 30 дни

Възможно е да блокирате "бисквитките", като активирате настройка на браузъра си, която ви позволява да откажете настройката на всички или някои от бисквитките. Ако обаче използвате настройките на браузъра си, за да блокирате всички "бисквитки" (включително основни бисквитки), може да нямате достъп до всички или части от нашия сайт. Освен ако не сте коригирали настройката на браузъра си така, че да откаже "бисквитките", нашата система ще издаде "бисквитки" веднага щом посетите нашия сайт.

Ако не сте съгласни да бъдат поставени "бисквитки", трябва да ни уведомите за "бисквитките", за които не сте съгласни.

С изключение на основните бисквитки, всички "бисквитки" ще изчезнат след 12 месеца.

Където съхраняваме вашите лични данни

Данните, които събираме от вас, могат да бъдат прехвърлени и съхранявани в местоназначение извън Европейското икономическо пространство ("ЕИП"). Може да се обработва и от персонал, работещ извън ЕИП, който работи за нас или за един от нашите доставчици. Такъв персонал може да е ангажиран, наред с други неща, с изпълнението на вашата поръчка, обработката на вашите данни за плащане и предоставянето на услуги за поддръжка. С изпращането на вашите лични данни, вие се съгласявате с това прехвърляне, съхранение или обработка. Megger Limited ще предприеме всички необходими стъпки, за да гарантира, че вашите данни се третират правилно и в съответствие с тази политика за поверителност.

Цялата информация, която ни предоставяте, се съхранява на нашите защитени сървъри. Всички платежни транзакции ще бъдат криптирани чрез SSL технология. Където ви дадохме (или сте избрали) парола, която ви позволява да осъществявате достъп до определени части от нашия сайт, вие сте отговорни за запазването на тази парола като поверителна. Моля ви да не споделяте парола с никого.

За съжаление предаването на информация по интернет не е напълно защитено. Въпреки че ще направим всичко възможно, за да защитим вашите лични данни, не можем да гарантираме сигурността на данните, предоставени на нашия сайт; всяка трансмисия е на ваша собствена отговорност. След като получим информацията ви, ще използваме стриктни процедури и функции за сигурност, за да се опитаме да предотвратим неоторизиран достъп.

Използване на информацията

Използваме информацията, която се води за вас по следните начини:

За да сте сигурни, че съдържанието от нашия сайт е представено по най-ефективния начин за вас и за вашия компютър.

За да Ви предоставим информация, продукти или услуги, които сте пожелали от нас или които смятаме, че може да ви заинтересуват, в случай че сте се съгласили да се свържем с вас за такива цели.

Да изпълняваме задълженията си, произтичащи от договори, сключени между вас и нас.

За да ви позволим да участвате в интерактивните функции на нашата услуга, когато решите да го направите.

Да ви уведомяваме за промени в нашата услуга.

Може да използваме вашите данни, за да ви предоставим информация за стоки и услуги, които може да представляват интерес за вас и да можем да се свържем с вас по пощата или по телефона.

Ако сте съществуващ клиент, ние ще се свържем с вас само по електронен път (електронна поща или SMS) с информация за стоки и услуги, подобни на тези, които са били предмет на предишна ваша покупка.

Ако сте нов потребител, ние ще се свържем с вас по електронен път само ако сте се съгласили с това.

Можем да разкрием вашата лична информация на трети страни:

В случай, че продаваме или купуваме бизнес или активи, в който случай можем да разкрием личните ви данни на бъдещия продавач или купувач на такава фирма или активи.

Ако Megger Limited или по същество всички свои активи са придобити от трета страна, в който случай личните данни, съхранявани от него за неговите клиенти, ще бъдат един от прехвърлените активи.

Ако сме задължени да разкриваме или да споделяме вашите лични данни, за да се съобразят с всяко правно задължение; или за защита на правата, имуществото или безопасността на Megger Limited, нашите клиенти или други. Това включва обмен на информация с други компании и организации с цел защита на измамите и намаляване на кредитния риск.

Вашите права

Имате право да поискате да не бъдат обработвани личните ви данни за маркетингови цели. Обикновено ще Ви информираме (преди да използваме данните ви), ако възнамеряваме да използваме вашите данни за такива цели или ако възнамеряваме да разкрием вашата информация на трета страна за такива цели. Можете да упражните правото си да предотвратите подобна обработка, като отбележите в някои полета на формулярите, които използваме, за събиране на данни. Можете също така да упражнявате правото по всяко време, като се свържете с нас на адрес Megger Limited, Archcliffe Road, Dover, Kent, CT17 9EN, Англия или като ни изпратите имейл на legal@megger.com

Нашият сайт може от време на време да съдържа връзки към и от уеб сайтовете на нашите партньорски мрежи и филиали. Ако следвате връзка към някой от тези уебсайтове, имайте предвид, че тези уебсайтове имат свои собствени правила за поверителност и че не проемаме никаква отговорност за техните правила. Моля, проверете тези правила, преди да изпратите лични данни на тези уебсайтове.

Достъп до информация

Съгласно Закона за защита на личните данни от 1998 г. имате право да поискате копие от личната информация, която държим за вас. Ние таксуваме £ 10 за заявки за информация.

Всички такива искания трябва да се адресират до администратора на данни, Megger Limited, Archcliffe Road, Dover, Kent, CT17 9EN, Англия (Email: datacontroller@megger.com).

Промени в правилата ни за поверителност

Всички промени, които можем да направим в нашата политика за поверителност в бъдеще, ще бъдат публикувани на тази страница и ако е уместно, ще ви бъдат съобщени по електронна поща.

Контакти

Всички въпроси или коментари относно тази декларация за поверителност са добре дошли и трябва да бъдат адресирани до администратора на данни, Megger Limited, Archcliffe Road, Dover, Kent, CT17 9EN, Англия или изпратени по имейл на dataprotection@megger.com.

Бисквитки и съгласие

За да направим работата на уебсайта на Megger по-добра, понякога поставяме на Вашето устройство малки файлове с данни, наречени бисквитки. Това ни позволява да запомним Вашите действия и предпочитания, като влизане, уебсайт за конкретната държава и други предпочитания за показване. Това означава, че не трябва да извършвате повторно едни и същи действия.

Когато преглеждате нашия сайт за първи път, ще забележите, че предоставяме опростена опция за настройка на бисквитки.

  1. Разрешете само основните бисквитки, като щракнете върху „Не“.
  2. Разрешете всички бисквитки, като щракнете върху „Да“.

Разрешаването на всички бисквитки ще гарантира по-добра и по-подходяща работа на сайта.

IP адреси

Може да събираме информация относно Вашия компютър, включително, когато е налично, Вашият IP адрес, операционна система и тип браузър, за администриране на системата и за докладване на обобщена информация. Това са статистически данни относно действията и моделите на сърфиране на нашите потребители и не идентифицират самоличността Ви.